Прелистувач Tor - преземете бесплатно од официјалната страница

Преземете го официјалниот прелистувач tor

Tor Browser е најдобрата бесплатна заштита на приватноста.

Денес има многу проблеми со анонимноста и безбедноста меѓу корисниците на Интернет. Едно од ефективни средства за обезбедување безбедност и анонимност при работа на мрежата е прелистувачот Tor за Windows. Конвенционалните безбедносни алатки на корисниците одамна се неефикасни. Бесплатниот прелистувач Tor стана сигурна алтернатива која обезбедува доволно ниво на анонимност.


Бесплатно преземање tor прелистувач

Бесплатно преземање tor прелистувач

Преземете го прелистувачот TorРечиси сè што корисникот прави на Интернет многу лесно се следи, идентитетот на секој корисник брзо се утврдува, така што обичните прелистувачи не можат да заштитат информации или да ја зачуваат анонимноста на некоја личност.

Руската верзија на прелистувачот Tor ја крие локацијата на корисникот на посебен начин, го прави патот до страницата долг и збунувачки низ многу јазли. Овие страници не чуваат лични податоци за корисници. Речиси е невозможно да се следи што прави корисникот на мрежата, а речиси е невозможно да се утврди неговото име. Многу е интересно што бесплатниот прелистувач Tor е развиен од специјалисти на американската морнарица за потребите на нивното разузнавање. И пред дванаесет години, оваа технологија им дојде на располагање на обичните корисници ширум светот. Вклучувајќи, постои бесплатна верзија на руски јазик на прелистувачот Tor VPN.

Секој корисник ќе биде целосно слободен да го преземе и инсталира прелистувачот Tor. The Best Tor Browser е непрофитен проект, но има организација која го развива овој проект, а има и официјална веб-страница. За да го инсталирате Tor Browser, само одете на оваа страница, а потоа користејќи едноставна инструкција, преземете го Tor Browser бесплатно. Исто така, лесно е да се преземе прелистувачот на мобилни уреди со популарни iOS или Android системи од продавниците за апликации. Поставувањето на прелистувачот Tor работи и на други популарни платформи: Linux, Mac Os. Софтверскиот прелистувач vidalia се ажурира со висока фреквенција, така што најновата верзија на прелистувачот Tor е секогаш достапна за корисникот.

 

Таков прелистувач на кромид е итно потребен за оние луѓе кои дејствуваат заобиколувајќи ја цензурата на Интернет, а оваа цензура секоја година станува се поагресивна и непредвидлива. Tor се користи и од луѓе кои не сакаат да споделуваат лични информации со надворешни лица, и затоа даваат се од себе за да ја задржат својата анонимност. Прелистувачот Tor за Windows 8 ви овозможува да посетувате блокирани страници. Па дури и релативно безопасни ресурси се блокирани. Сајтот за пиратски книги Flibust е блокиран во Русија, но руската верзија на прокси-прелистувачот Tor дава одлична можност за секој руски корисник да дојде до неа.

 

Исто така, прелистувачот Tor со VPN обезбедува пристап до Dark Web, а има и огромна маса на сајтови кои не се индексирани од популарните пребарувачи. Точно, овие можности нашироко ги користат разни мрачни личности за продажба на дрога и оружје.

Прелистувачот Tor на Windows 8, исто така, има значителни недостатоци. Должината на патеката до бараната локација е значително зголемена поради минување на многу јазли. Затоа, брзината на поврзување е значително помала отколку кај конвенционалните прелистувачи. Значи, бесплатно видео или музика, подобро е да се гледа со слушање на вообичаен начин.

Властите не можат точно да откријат кои страници корисникот ги посетува преку 64-битниот прелистувач Tor, но лесно можат да утврдат дека го користат прелистувачот Tor 64-битен. И ова веднаш ќе предизвика сомнеж дека правите незаконски чин или се подготвувате за тоа. Исто така, постои можност личните податоци на корисникот да бидат откриени преку крајниот јазол. Затоа, за да се обезбеди целосна анонимност, треба да го користите бесплатниот прелистувач Tor во комбинација со VPN. Сите овие недостатоци не ги спречуваат Tor мостовите да се сметаат за најдобар бесплатен анонимизатор.Преземете на друг јазик :
 |  Az  |  Плоштад  |  Am  |  Во  |  Ar  |  Hy  |  Af  |  Bn  |  Мојата  |  Bg  |  Bs  |  Ху  |  Vi  |  На  |  Да  |  Iw  |  ИД  |  Ga  |  Јо  |  Ig  |  Тоа е  |  Тоа  |  Kk  |  Ky  |  Еве  |  Lv  |  Полковник  |  Мк  |  Mg  |  Г-ѓа  |  Mi  |  Од  |  Nl  |  Не  |  Фа  |  Pl  |  Pt  |  Ro  |  Sr  |  Ако  |  Ск  |  Sl  |  Sw  |  Tg  |  Th  |  Та  |  Tr  |  Uz  |  Ур  |  ОК  |  И  |  отец  |  Ха  |  Здраво  |  Hr  |  Cs  |  Sv  |  Gd  |  И  |