Shfletuesi Tor - shkarkoni falas nga faqja zyrtare

Shkarkoni shfletuesin zyrtar tor

Shfletuesi Tor është mbrojtja më e mirë falas e privatësisë.

Sot ka shumë probleme të anonimitetit dhe sigurisë mes përdoruesve të internetit. Një nga mjetet efektive për të siguruar sigurinë dhe anonimitetin kur punoni në rrjet është shfletuesi Tor për Windows. Mjetet konvencionale të sigurisë së përdoruesit kanë qenë prej kohësh joefektive. Shfletuesi falas Tor është bërë një alternativë e besueshme që siguron një nivel të mjaftueshëm anonimiteti.


Shkarkim falas për shfletuesin

Shkarkim falas për shfletuesin

Shkarkoni shfletuesin TorPothuajse gjithçka që një përdorues bën në internet gjurmohet shumë lehtë, identiteti i çdo përdoruesi përcaktohet shpejt, kështu që shfletuesit e zakonshëm nuk janë në gjendje të mbrojnë informacionin ose të ruajnë anonimitetin e një personi.

Versioni rus i shfletuesit Tor fsheh vendndodhjen e përdoruesit në një mënyrë të veçantë, e bën rrugën drejt faqes të gjatë dhe konfuze përmes shumë nyjeve. Këto faqe nuk ruajnë të dhëna personale të përdoruesit. Është pothuajse e pamundur të gjurmosh se çfarë po bën një përdorues në rrjet dhe është pothuajse e pamundur të vendosësh emrin e tij. Është shumë interesante që shfletuesi Tor falas u zhvillua nga specialistë të Marinës Amerikane për nevojat e inteligjencës së tyre. Dhe dymbëdhjetë vjet më parë, kjo teknologji erdhi në dispozicion të përdoruesve të zakonshëm në mbarë botën. Përfshirë ekziston një version falas në gjuhën ruse të shfletuesit Tor VPN.

Çdo përdorues do të jetë plotësisht i lirë për të shkarkuar dhe instaluar shfletuesin Tor. Shfletuesi më i mirë Tor është një projekt jofitimprurës, por ka një organizatë që zhvillon këtë projekt, dhe gjithashtu ka një faqe zyrtare në internet. Për të instaluar Tor Browser, thjesht shkoni në këtë faqe, dhe më pas duke përdorur një udhëzim të thjeshtë, shkarkoni Tor Browser falas. Është gjithashtu e lehtë të shkarkosh shfletuesin në pajisjet celulare me sisteme të njohura iOS ose Android nga dyqanet e aplikacioneve. Konfigurimi i shfletuesit Tor funksionon gjithashtu në platforma të tjera të njohura: Linux, Mac Os. Shfletuesi i softuerit vidalia përditësohet me frekuencë të lartë, kështu që versioni më i fundit i shfletuesit Tor është gjithmonë i disponueshëm për përdoruesit.

 

Një shfletues i tillë me qepë është i nevojshëm urgjentisht për ata njerëz që veprojnë duke anashkaluar censurën e internetit dhe kjo censurë po bëhet çdo vit më agresive dhe e paparashikueshme. Tor përdoret gjithashtu nga njerëz që nuk duan të ndajnë informacione personale me të huajt, dhe për këtë arsye bëjnë çmos për të ruajtur anonimitetin e tyre. Shfletuesi Tor për Windows 8 ju lejon të vizitoni faqet e bllokuara. Dhe madje edhe burimet relativisht të padëmshme janë të bllokuara. Faqja e librave pirate Flibust është e bllokuar në Rusi, por versioni rus i shfletuesit proxy Tor ofron një mundësi të shkëlqyer për çdo përdorues rus që të arrijë tek ai.

 

Gjithashtu, shfletuesi Tor me VPN siguron qasje në Dark Web, dhe ka një masë të madhe faqesh që nuk indeksohen nga motorët e kërkimit të njohur. Vërtetë, këto mundësi përdoren gjerësisht nga personalitete të ndryshme të errëta për shitjen e drogës dhe armëve.

Shfletuesi Tor në Windows 8 gjithashtu ka të meta të rëndësishme. Gjatësia e shtegut për në sitin e kërkuar është rritur ndjeshëm për shkak të kalimit të shumë nyjeve. Prandaj, shpejtësia e lidhjes është dukshëm më e ulët se në shfletuesit konvencionalë. Pra, video ose muzikë falas, është më mirë të shikoni me dëgjim në mënyrën e zakonshme.

Autoritetet nuk mund të zbulojnë saktësisht se cilat faqe viziton një përdorues përmes shfletuesit Tor 64 bit, por ata mund të vërtetojnë lehtësisht se po përdorin shfletuesin Tor 64 bit. Dhe kjo do të ngrejë menjëherë dyshimet se jeni duke kryer një veprim të paligjshëm ose duke u përgatitur për të. Ekziston gjithashtu mundësia që të dhënat personale të përdoruesit të zbulohen përmes nyjes fundore. Prandaj, për të siguruar anonimitetin e plotë, duhet të përdorni shfletuesin falas Tor në kombinim me një VPN. Të gjitha këto mangësi nuk pengojnë që urat Tor të konsiderohen si anonimizuesi më i mirë falas.Shkarkoni në një gjuhë tjetër :
 |  Az  |  Sq  |  Jam  |   |  Ar  |  Hy  |  Af  |  Bn  |  E imja  |  Bg  |  Bs  |  Hu  |  Vi  |   |  _ Da  |  Iw  |  Id  |  Ga  |  Yo  |  Ig  |  Është  |  Ajo  |  Kk  |  Ky  |  Ja  |  Lv  |  Lt  |  Mk  |  Mg  |  Znj  |  Mi  |  Nga  |  Nl  |  Jo  |  Fa  |  Pl  |  Pt  |  Ro  |  Sr  |  Nëse  |  Sk  |  Sl  |  Sw  |  Tg  |  Th  |  Ta  |  Tr  |  Uz  |  Ur  |  MB  |  Dhe  |  Fr  |  Ha  |  Përshëndetje  |  Hr  |  Cs  |  Sv  |  Gd  |  Dhe  |